Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ισάιλα: “Δεν με απασχολεί πόσο κόσμο θα έχουμε”

Ισάιλα: “Δεν με απασχολεί πόσο κόσμο θα έχουμε”


Πλήρη αδιαφορία επέδειξε ο προπονητής της Άστρα Ντάνιελ Ισάιλα σχετικά με το γεγονός πως δεν θα έχουν πολύ κόσμο στη κερκίδα.Ο κ. Ισάιλα τόνισε πως είναι έτοιμοι και αισιόδοξοι και ακόμα και αν χάσουν την κερκίδα, μπορούν να κερδίσουν. Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Ρουμάνου.

Εναρκτήρια δήλωση
“Είμαστε έτοιμοι, αισιόδοξοι και κοιτάμε μπροστά. Η φιλοδοξία μας και η πείνα μας για διάκριση είναι μεγάλες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα με παράδοση στη Κύπρο, ποιοτικούς παίκτες, διεθνείς και ποντάρουν πολλά στις δικές τους φιλοδοξίες. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και θέλουμε να γείρουμε τη πλάστιγγα προς το μέρος μας”.

Σχετικά με το κόσμο
“Δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός των οπαδών, με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Το γήπεδο είναι για μας και τους αντιπάλους μας. Είδατε ότι παίξαμε εξαιρετικά χωρίς κοινό πριν κάποιες μέρες”.

Σίλβιου Λουγκ Jr (Τερματοφύλακας): “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια έμπειρη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά ελπίζουμε με τον ενθουσιασμό να αντικρούσουμε την εμπειρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ ανώτερη από τη Ντομζάλε, μια ομάδα παραπάνω. Το συναίσθημα της Ευρώπης είναι πολύ πιο ωραίο από το πρωτάθλημα, γιατί μπορείς να έχεις τέτοιους οπαδούς. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα αύριο, φαβορί είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί στο σπίτι της έχει καταπληκτικούς οπαδούς”.