Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης (Ποδηλασία), ο Λοίζος Λοίζου (Ποδόσφαιρο) και ο Αντώνης Μαυρομάτης (Πετόσφαιρα) βραβεύτηκαν από την Κυπριακή Ολυμπιακή επιτροπή με το βραβείο καλύτερων εφήβων και νεανίδων 2020.
Η ανάρτηση από την σελίδα της ποδηλατικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:Πράσινη λάμψη στις βραβεύσεις καλύτερων εφήβων και νεανίδων 2020 της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με τρείς πράσινους πρωταθλητές .
Κωνσταντίνος Παυλίδης Ποδηλασία
Λοιζος Λοϊζου Ποδόσφαιρο
Αντώνης Μαυρομμάτης Πετόσφαιρα .
Μπράβο μάγκες μας κάνετε περήφανους !!!
Κωνσταντίνος Παυλίδης Ποδηλασία
Λοιζος Λοϊζου Ποδόσφαιρο
Αντώνης Μαυρομμάτης Πετόσφαιρα .
Μπράβο μάγκες μας κάνετε περήφανους !!!

![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)







![Η τελική Βαθμολογία του Α’ Γύρου [Αποτελέσματα 13ης αγων.]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Olympiakos-OMONOIASKOS9562Eiting-300x194.jpg)

![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-100x75.jpg)

