Home TOP NEWS Έτσι έχει το θέμα Οκριασβίλι – ΟΜΟΝΟΙΑ

Έτσι έχει το θέμα Οκριασβίλι – ΟΜΟΝΟΙΑ


Είναι δεδομένη η επιθυμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ντύσει στα “πράσινα” τον Οκριασβίλι και να πυροδοτήσει την μεταγραφική “βόμβα” του καλοκαιριού.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έκανε πολύ καλά παιχνίδια με την φανέλα της Ανόρθωσης έχει μπει στο “μάτι” του Χένινγκ Μπεργκ και των συνεργατών του, με την ομάδα προγραμματισμού να βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή για να εξασφαλίσει το ΝΑΙ που θα τον φέρει ουσιαστικά στο “Ηλίας Πούλλος”.

Αρκετά πάντως είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σήμερα που αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας και ότι είναι έτοιμη να “σκάσει η βόμβα” με την απόκτηση του ή ότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος του “Ηλίας Πούλλος”.

Εμείς αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι προς το παρόν το θέμα Οκριασβίλι – ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει ανοικτό και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για να σας ενημερώσουμε αν ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά ή όχι στην ομάδα μας.

Την δεδομένη στιγμή ο Οκριασβίλι βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του για τις υποχρεώσεις που έχει. Σίγουρα μετά από αυτές ίσως προκύψουν εξελίξεις στο κομμάτι της πιθανής συμφωνίας.