Home TOP NEWS Τι μπορεί να δώσει ενδεχόμενη απόκτηση Ογκριασβίλι

Τι μπορεί να δώσει ενδεχόμενη απόκτηση Ογκριασβίλι


Ολοένα και εντείνεται η φημολογία που θέλει την ομάδα μας να είναι κοντά στην απόκτηση του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού Τορνίκε Ογκριασβίλι.

Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως είναι επιλογή που αν ενταχθεί στο ρόστερ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι παίκτης υψηλής ποιότητας τον οποίο είδαμε στη θητεία του στην Ανόρθωση να κάνει πολύ καλά πράγματα.

Διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση, είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, μπορεί να τελειώσει φάσεις ενώ διαθέτει πάρα πολύ καλό σουτ. Ένας εξαιρετικά δημιουργικός ποδοσφαιριστής ο οποίος αν και δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος, μπορεί με ευκολία να εμβολίσει την αντίπαλη άμυνα λόγω της εξαιρετικής του ντρίμπλας.

Αν όντως γίνει η μεταγραφή θεωρούμε πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τιάγκο. Δύο παίκτες με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Γεωργιανό ωστόσο να αποτελεί σίγουρα βελτιωμένη έκδοση στο ίδιο στυλ παίκτη.

Μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και η ΟΜΟΝΟΙΑ βάλει στο ρόστερ της τον Τορνίκε Ογκριασβίλι, κάνει σίγουρα βήμα μπροστά σε ότι αφορά στην ποιότητα του ρόστερ της. Αυτό βέβαια από μόνο του δεν λέει κάτι.

Όποιος νεοφερμένος ενταχθεί στην ομάδα θα πρέπει να αφομοιώσει τα χαρακτηριστικά της, να μπει στον τρόπο παιχνιδιού της και να αποτελέσει έναν καλό παίκτη συνόλου.