Home TOP NEWS Δίχτυα για Ζαχίντ!

Δίχτυα για Ζαχίντ!


Το λέει και το εννοεί ο αθλητικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει αναφέρει πως η Κυπριακή αγορά ενδιαφέρει σοβαρά την ομάδα για πολλούς λόγους. Και αυτό επιβεβαιώνεται.

Ανακοινώσαμε ήδη τους Γιούστε και Ψάλτη, έχει στα χέρια του πρόταση ο Ογκριασβίλι ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο ενώ σοβαρό ενδιαφέρον προκύπτει και για τον Γκαγιάζ Ζαχίντ.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αποέλ έχει μπροστά του και το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάποιες ιστοσελίδες μάλιστα αναφέρουν ότι έχει πάρει και πρόταση από την ομάδα μας. Αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Μάθαμε ωστόσο πως υπήρξε προ διημέρου συνομιλία με άνθρωπο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος του διεμήνυσε την πρόθεση να έρθει κοντά μας, με τον ποδοσφαιριστή να επιφυλάσσεται για την απάντηση του.

Ο Ζαχίντ αυτή τη στιγμή είναι εκτός Κύπρου. Δεν είναι εύκολη περίπτωση αφού ο ίδιος μάλλον θα αναμένει και προτάσεις με περισσότερα λεφτά, από ομάδες από πιο προηγμένα πρωταθλήματα από το δικό μας. Έχει πρόταση και από το Αποέλ για να παραμείνει έχοντας μάλιστα να παίρνει και δεδουλευμένα κάποιων μηνών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συγκεκριμένο οικονομικό ταβάνι και δεν θα ξεφύγει σε καμία περίπτωση.