Home TOP NEWS Αναμονή για τις επόμενες ανακοινώσεις

Αναμονή για τις επόμενες ανακοινώσεις

Είναι γεγονός ότι όλοι μας που παρακολουθούμε, αλλά και που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε συνεχώς στο… ακουστικό περιμένοντας τις εξελίξεις στο μεταγραφικό σκηνικό της ομάδας μας.


Υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια στο κομμάτι της ενίσχυσης και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, η αγωνία των φίλων των “πρασίνων” για το ποιος θα είναι ο επόμενος ή οι επόμενοι που θα περάσουν την πόρτα του “Ηλίας Πούλλος”  γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Η ομάδα προγραμματισμού χωρίς να έχει το άγχος και την πίεση, αλλά και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις δουλεύει μεθοδικά και προσπαθεί να φέρεί στην ομάδα ότι καλύτερο γίνεται, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Ήδη ανακοινώθηκαν δύο μετεγγραφές, αυτές των Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη και το βάρος όλο τώρα έπεσε για τους άλλους τρεις ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για να αγωνιστούν στην μεσαία γραμμή και στα δύο φτέρα. Ο ένας εκ των δύο ακραίων αν όλα πάνε κάλα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός γνωρίζει την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι άκρως δελεαστική και απομένει η απάντησή του.

Σίγουρα αντιλαμβανόμαστε την αγωνία που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας μας, όμως από την στιγμή που οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφές χάρη των μεταγρφών θα χρειαστεί ακόμη λίγη υπομονή για τις επόμενες ανακοινώσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι από την στιγμή που πληρσιάζουμε στην έναρξη της προετοιμασίας (15 Ιουνίου) δεν αποκλείεται οι επόμενες μέρες να φέρουν και “καταιγισμό” εξελίξεων όσο αφορά τα μεταγραφικά των “πρασίνων”.