Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο Άγγελος Νεοφύτου σχολιάζει τις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17

Ο Άγγελος Νεοφύτου σχολιάζει τις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17

Ο Άγγελος Νεοφύτου, ποδοσφαιριστής της ομάδας U17 της ακαδημίας μας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, για τη βοήθεια που έλαβαν, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στην επόμενη χρονιά.


Όσο αφορά την περίοδο όπου οι προπονήσεις σταμάτησαν δήλωσε: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και αυτό το μήνυμα ήθελαν να μας περάσουν οι προπονητές μας. Ότι η κατάσταση στην οποία ζούμε είναι κάτι το οποίο είναι άγνωστο για εμάς και θα έπρεπε να δείξουμε ότι έχουμε πραγματική θέληση για να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας έδωσε πάρα πολλή βοήθεια ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δουλεύουμε για να διατηρηθούμε στα επίπεδα που ήμασταν».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δήλωσε: «Για την επόμενη περίοδο έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Όλες οι ηλικίες που αποτελούν την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να πρωταγωνιστούν και να κάνουν πρωταθλητισμό. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Για τους στόχους που έχει: «Έχω ομαδικούς και ατομικούς στόχους. Αρχικά θέλω να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Ακόμα, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμπεριληφθώ στις επιλογές της Εθνικής μας ομάδας».