Home TOP NEWS Μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας με σπουδαίες Ευρωπαϊκές παρουσίες

Μόνιμη πρωταθλήτρια Κροατίας με σπουδαίες Ευρωπαϊκές παρουσίες


Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα βρεθεί στο δρόμο μας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα η οποία εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη.

Mονιμη πρωταθλήτρια κροατίας. Πήρε το πρωτάθλημα πέρσι με διαφορά 8 πόντων από την δεύτερη Όσιγεκ.

Μετρά 22 πρωταθλήματα και 16 κύπελλα.

Είναι η κυρίαρχη ομάδα της Κροατίας, διαθέτει ποδοσφαιριστές που στα επόμενα χρόνια αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους σε καλύτερα πρωταθλήματα.

Ξεχωρίζουν οι Κροάτες διεθνείς, Petkovic (12 εκ αξία), Mislav Orsic (12 εκ. αξία) Lovro Majer, Luka Ivanusec (13 εκ. αξία) Dominik Livakovic (τερματοφύλακας εθνικής Κροατίας). Αντιμετωπίζει την Βαλούρ Ισλανδίας.

Προπονητής είναι ο Damir Krznar. Συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αφού αποκλείστηκε από την Φερενσβάρος. Πήγε μέχρι τους “8” της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από την κάτοχο, Βιγιαρεάλ. Στη φάση των 16 απέκλεισε την Τότεναμ κερδίζοντας την με 3-0 στην παράταση στον επαναληπτικό στο Λονδίνο.

Πέρσι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κατέγραψε 5 νίκες και μία ισοπαλία έχοντας στον όμιλο της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Βόλφσμπεργκερ Αυστρίας και την Φέγιενορντ.