Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: “Έχω μια αίσθηση ότι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που...

Νικόλας Γεωργίου: “Έχω μια αίσθηση ότι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που δημιουργούν θέματα”

Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm (104.0) κι αναφέρθηκε για το νέο πρωτάθλημα, για τον Φαμπιάνο αλλά και την ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα σεζόν.


Οι δηλώσεις του:

Για το νέο πρωτάθλημα: «Το καλοκαίρι είναι όλοι πρωταθλητές. Τώρα πιο το σηκώνει στο τέλος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Έχει πολλή ψωμί ακόμη η υπόθεση. Πρέπει να ρολάρουν οι ομάδες».

Για τον Φαμπιάνο: «Να ρωτήσουμε τον ίδιο για το μέλλον του (γέλια). Παρότι είμαι Ολυμπιακός έχω μια αίσθηση ότι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που δημιουργούν θέματα. Ακόμη ο Σα δεν έφυγε. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός εάν όντως ενδιαφερθεί και η Ομόνοια ζητήσει ένα μεγάλο ποσό, θα ψάξει για άλλον τερματοφύλακα και πιο νεαρό».

Για την Ομόνοια στη νέα σεζόν: «Θα ανεβάσει στροφές εάν μείνει το υφιστάμενο ρόστερ και να βελτιώσει την ταχύτητα στην επίθεση. Πρέπει να αποκτήσει δύο ταχύτατους ακραίους επιθετικούς και διεισδυτικούς. Αρχίζει σαν πρώτο φαβορί για τον τίτλο και σίγουρα θα την περιμένουν οι αντίπαλοι. Βέβαιο ο Μπεργκ μάς έχει συνηθίσει να περιμένει και αυτός».