Home TOP NEWS Πρώτο φιλικό χωρίς τους παρτενέρ του!

Πρώτο φιλικό χωρίς τους παρτενέρ του!

Το ένα εκ των δύο πρώτων νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, ο Έκτορ Γιούστε, θα τεθεί σήμερα για πρώτη φορά έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, τον Απόλλωνα.


Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Έκτορ Γιούστε καθώς ούτε ένας μήνας, δεν έχει περάσει που αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα τεθεί το απόγευμα αντιμέτωπος.

Φυσικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν σκέφτεται τίποτα και είναι επικεντρωμένος στην προετοιμασία της ομάδας μας, έτσι ώστε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του από την θέση που αγωνίζεται να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Πάντως στο σημερινό πρώτο φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Έκτορ Γιούστε θα έχει κατά πάσα πιθανότητα δίπλα του μόνο τον Γιαν Λέτσιακς, οι υπόλοιποι που θα είναι παρτενέρ του Ισπανού σέντερ μπακ στην άμυνα και θα τους έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν δίπλα του δεν θα αγωνιστούν.

Ο Άνταμ Λανγκ ξεκουράζεται από την παρουσία του στο Euro, o Τόμας Χούμποτσαν επίσης το ίδιο, ενώ και ο Αμπντουλαχί Σέχου δεν αναμένεται σήμερα να αγωνιστεί αφού δεν προπονήθηκε ακόμη με την ομάδα, λόγω του ότι απουσίαζε στην πατρίδα του τις προηγούμενες μέρες.