Home TOP NEWS Νταμίρ Κρζναρ: «ΟΜΟΝΟΙΑ… αντίπαλος που χρειάζεται σεβασμό»

Νταμίρ Κρζναρ: «ΟΜΟΝΟΙΑ… αντίπαλος που χρειάζεται σεβασμό»


Κατέθεσε την άποψη του για αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νταμίρ Κρζναρ. Αναφέρθηκε στους αγώνες προετοιμασίας της ομάδας του λέγοντας ότι υπάρχει σε αυτήν η ομοιογένεια για αυτό και δεν έγιναν πολλές αλλαγές. Αναφέρθηκε στη δομή του ρόστερ της ομάδας του λέγοντας πως θα παραχωρηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές ώστε να παραμείνουν στην Ντιναμό 26-27 παίκτες ενώ έκανε λόγο και στην απουσία των διεθνών, στο Γιούρο, το προηγούμενο διάστημα.

Ερωτήθηκε και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είπε: «Δεν θέλω να πηδάω σκαλιά, και ο Θεός δεν θα επιτρέψει επιτρέψει αυτό να συμβεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι αντίπαλος για σεβασμό. Ετοιμαζόμαστε  τώρα  για τον αγώνα με την Βαλούρ και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Φυσικά, ο Vedran Attias (τεχνικός αναλυτής) κοιτάζει ήδη την ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο, και από τα λίγα που γνωρίζω για τους Κυπρίους, δεν είναι καθόλου ευχάριστος αλλά δύσκολος αντίπαλος».

Ο προπονητής της Ντιναμό μίλησε και για τον νέο κανονισμό, την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ αναφέροντας πως θα επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Στο κομμάτι της τακτικής και της ψυχολογίας τώρα η προετοιμασία θα γίνεται για να πετύχεις όσα γκολ παραπάνω μπορείς. Είπε ότι είναι δίκαιος κανονισμός.