Home TOP NEWS Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα παιχνίδι… κοντά στο τέλειο

Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα παιχνίδι… κοντά στο τέλειο


Η πρώτη Ευρωπαϊκή δοκιμασία για την ομαδα μας απέχει πολύ λίγο. Δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών μας όμως η αισιοδοξία για μία καλή παρουσία και, γιατί όχι, ένα θετικό αποτέλεσμα υπάρχει.

Παρακολουθήσαμε την Ντιναμό στους αγώνες της με την Βαλούρ. Είναι ομάδα την οποία χαρακτηρίζει η ταχύτητα, η εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο πλουραλισμός στο επιθετικό της παιχνίδι και βεβαίως η υψηλή ποιότητα στο ρόστερ της.

Υπάρχει ωστόσο και ένα στοιχείο στο παιχνίδι της το οποίο, τουλάχιστον στους αγώνες με τους Ισλανδούς ήταν εμφανέστατο. Ανεβάζει πολύ ψηλά της γραμμές της, όντας ομάδα επιθετική, και είναι εύκολο για έναν αντίπαλο που διαθέτει ταχύτητα μπροστά να της δημιουργήσει προβλήματα.

Στον επαναληπτικό πάντως με την Βαλούρ στην Ισλανδία, στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει αφού δέχθηκε πολλή πίεση από τους γηπεδούχους και ο τερματοφύλακας της χρειάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις.

Είναι δεδομένο πως έχει γίνει πολλή μελέτη από τους ανθρώπους της ομάδας μας και αναμένουμε πως, από τακτικής πλευράς, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εμφανιστεί έτοιμη απόψε στο Μάξιμιρ.

Θα χρειαστεί να κάνουν οι παίκτες μας ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι για να μπορέσουν, από τη μία να περιορίσουν όσο μπορούν επιθετικά την αντίπαλο μας και από την άλλη να καταφέρουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Αναμένεται πάρα πολλή δουλειά για τους Κούσουλο και Γκόμεθ, ενδέχεται οι ακραίοι αμυντικοί μας να είναι απόψε κάπως περιορισμένοι στις κινήσεις τους ενώ είναι σημαντικό να περιοριστούν τα λάθη.

Ενδεχομένως και σε αυτόν τον αγώνα ο Φαμπιάνο να είναι κλειδί, μακάρι βέβαια να μην, ενώ και στην επίθεση θα χρειαστεί δημιουργικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Θα δούμε σε λίγο ποια εικόνα θα έχει το ματς, είναι σημαντικό να μπούμε καλά στο γήπεδο και να δείξουμε αυτοπεποίθηση.