Home TOP NEWS Post Game: Ενθαρρυντικά πρώτα μηνύματα, θα το παλέψουμε στο ΓΣΠ

Post Game: Ενθαρρυντικά πρώτα μηνύματα, θα το παλέψουμε στο ΓΣΠ


Για τη χρονική φάση που βρισκόμαστε και για το επίπεδο που κλήθηκε να ανταποκριθεί η ομάδα, θεωρούμε ότι τα πήγε πολύ καλά χθες βράδυ στο Μάξιμιρ.

Η ήττα με 2-0 μας πλήγωσε σίγουρα, μείωσε τις πιθανότητες μας για πρόκριση όμως είμαστε βέβαιοι ότι η Ντιναμό δεν θα περάσει καθόλου εύκολα σε λίγα βράδια μέσα στο ΓΣΠ.

Βρήκε τις ευκαιρίες της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν ισορροπημένο, με εξαίρεση το τελευταίο του 10λεπτο στο οποίο η Ντιναμό μας πίεσε αρκετά.

Και μέχρι τη στιγμή του πρώτου τέρματος στο 65ο λεπτό στεκόμασταν πολύ καλά, δεν διατρέξαμε κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο και ένα λάθος ήταν αυτό που κόστισε.

Φάνηκε να είναι πιο έτοιμη η Ντιναμό, είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέλος, σκόραρε άλλο ένα γκολ από στημένη φάση ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φάνηκε να μπορεί να αντιδράσει στο τέλος, παρά το φρεσκάρισμα που επιχείρησε να κάνει ο Μπεργκ.

Ήταν καλή η προσπάθεια μας στο Ζάγκρεμπ. Το πρώτο μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν ήταν απόλυτα ενθαρρυντικό και βγαίνει από τώρα αβίαστα το συμπέρασμα ότι η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Μιξ, διαθέτει στοιχεία που θα βοηθήσουν τρομερά την ομάδα. Είναι πανέξυπνος παίκτης, μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει φάσεις, θέλει ωστόσο ακόμη τον χρόνο του για να είναι απόλυτα έτοιμος. Χθες έγινε αλλαγή αφού ακόμη δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Μεσοαμυντικά η ομάδα λειτούργησε σχεδόν άψογα. Λανγκ και Χούμποτσαν συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο, ο Σέχου ήταν σταθερότατος ενώ ο Λέτσιακς ανέβηκε στο δεύτερο μέρος.

Κούσουλος και Γκόμεθ  έκαναν πολλή δουλειά στον χώρο του κέντρου ενώ ο Μποτεάκ κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα και βοήθησε τρομερά και στην άμυνα.

Ο Ντούρις έκανε πολύ καλό παιχνίδι και έκανε αυτό ακριβώς που του ζήτησε ο Μπεργκ. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αφού τελείωσε κάπως άτσαλα την μοναδική φάση που του παρουσιάστηκε. Ο Τσέποβιτς δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι.

Δεν μπόρεσαν να δώσουν κάτι οι μικροί από την ώρα που μπήκαν στον αγώνα. Φάνηκε η διάθεση τους να τρέξουν όμως μπήκαν στο γήπεδο σε μία φάση στην οποία η Ντιναμό τράβηξε πιο πίσω τις γραμμές της.

Δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα. Τώρα βλέπουμε τον επαναληπτικό και είμαστε βέβαιοι πως θα το παλέψουμε.