Home TOP NEWS Η σκέψη στον επαναληπτικό

Η σκέψη στον επαναληπτικό


Ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο το έργο μας απέναντι στην Ντιναμό. Το γνωρίζαμε από την ημέρα της κλήρωσης. Χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Ζάγκρεμπ, αν κάποιες συγκυρίες ήταν με το μέρος της.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν μας δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης όμως οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την κατάλληλη νοοτροπία για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες συνθήκες του επαναληπτικού.

Η προετοιμασία για το δεύτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ την ερχόμενη Τρίτη, αρχίζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι αναγκασμένη να έχει στον αγώνα έναν πιο επιθετικό προσανατολισμό, με τον Χένινγκ Μπεργκ πιθανότατα να ετοιμάζει κάποιες αλλαγές.

Λοϊζου και Τζιωνής θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι σε 6 βράδια, πιθανότατα στον επαναληπτικό να επιστρατευθεί και ο Φώτης Παπουλής ο οποίος δεν έπαιξε καθόλου χθες. Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση ο Τσέποβιτς ο οποίος δεν ολοκλήρωσε κάποια φάση στο Μάξιμιρ.

Η ομάδα σηκώνει κεφάλι και σκέφτεται μόνο το δεύτερο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Κροατίας. Όπως κι αν έρθουν τα πράγματα η ομάδα αποκομίζει εμπειρίες, ωριμάζει και δείχνει ότι έχει βάλει στο πετσί της την Ευρωπαϊκή νοοτροπία.