Home TOP NEWS Η πίστη σίγουρα υπάρχει ενόψει επαναληπτικού

Η πίστη σίγουρα υπάρχει ενόψει επαναληπτικού


Αγωνιζόμενοι στην έδρα μας την ερχόμενη Τρίτη, θα επιδιώξουμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή και να πάρουμε εμείς την πρόκριση αντί της Ντιναμό. Η πίστη ότι ομάδα μπορεί, είναι διάχυτη στις τάξεις της και έτσι πρέπει να είναι. Αν δεν το πιστέψουμε δεν πρόκειται να γίνει.

Σίγουρα οι απαιτήσεις του παιχνιδιού που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ μεγάλες. Και χρειάζεται να αλλάξουν πράγματα σε σχέση με αυτό που είδαμε στο Ζάγκρεμπ. Θα πρέπει για παράδειγμα, να μπορέσουμε να γίνουμε ουσιαστικοί στην επίθεση, στοιχείο που στερηθήκαμε στον πρώτο αγώνα.


Σίγουρα ο Τσέποβιτς πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του, ο Ντίσκερουντ θα είναι ακόμη πιο έτοιμος, πιο ουσιαστικός θα πρέπει να γίνει ο Μποτεάκ ενώ δεν αποκλείεται να δούμε άλλο πρόσωπο στη θέση του Μίχαλ Ντούρις.

Πολύ καλό παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στο μεσοαμυντικό κομμάτι ενώ περιμένει πολλή δουλειά και τους ακραίους αμυντικούς.

Εννοείται πως ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα για να μπει στο γήπεδο και να κυνηγήσει την πρόκριση. Αναγνωρίζουμε κι εμείς τον βαθμό δυσκολίας όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστεύουμε.