Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μπάλα πλέον στα μέσα

Η μπάλα πλέον στα μέσα


Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκρυψε την ενόχληση της για την αντιμετώπιση που έχει η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί από συγκεκριμένα μέσα και με χθεσινή ανακοίνωση, ζήτησε να παρουσιάζεται και η δική της εκδοχή όταν αναφέρεται το όνομα της. Δεν ζήτησε κάτι παράλογο η διοίκηση και πλέον η μπάλα είναι στα ΜΜΕ.

Κατά την άποψη του γράφοντα, η ανακοίνωση δεν αγγίζει όλα τα ΜΜΕ και οπωσδήποτε όχι όλους τους δημοσιογράφους. Η πλειψηφία τους, προσπαθούν απλά να κάνουν τη δουλειά τους με όσα μέσα διαθέτουν και με αγνές προθέσεις. Λάθη όλοι κάνουν και δεν πρέπει αυτά να συγχίζονται με το δόλο. Υπάρχουν όμως μέσα (και άτομα αλλά ας μείνουμε στα μέσα), που έδειξαν επανελειμένα ασέβεια προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και κατ’ επέκτασην τον κόσμο της. Μέσα που για σκοπούς εντυπωσιασμού ή άλλων κινήτρων, κάποιες φορές πολιτικών, χρησιμοποίησαν το όνομα της με τρόπο βρώμικο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητάει τη συνεργασία τους, στο χέρι τους είναι να αποδείξουν ότι δεν έχουν αλλότροια κίνητρα. Επειδή όμως πολλές φορές στο παρελθόν προσπάθησαν να μας πείσουν πως οι προθέσεις τους ήταν αγνές, αλλά με πράξεις τους αναίρεσαν τα όσα έλεγαν, θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη για πράξεις και να είναι αμείλικτη αν οποιοσδήποτε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ξανά το όνομα της με σκοπό να την πλήξει, ή πολιτικά κίνητρα. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΛΑΟ της, δεν παίζει κανείς.