Home TOP NEWS Match Report: Αποκτήσαμε ελαφρύ προβάδισμα και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια στον επαναληπτικό

Match Report: Αποκτήσαμε ελαφρύ προβάδισμα και θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια στον επαναληπτικό


Πήραμε τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι και πάμε με προβάδισμα στον επαναληπτικό στην Εσθονία. Το γκολ του Τζιωνή στο 12ο λεπτό ήταν το μοναδικό στο παιχνίδι στο ΓΣΠ, σε ένα ματς στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, έδειξε πιο ποιοτική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο όμως η Φλόρα προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Αρνητικό το γεγονός πως τραυματίστηκε ο Χούμποτσαν στον ώμο και θα περιμένουμε ενημέρωση σύντομα από την ομάδα για την κατάσταση του.

Καταγράψαμε αρκετές τελικές στον αγώνα, δεν βρεθήκαμε μπροστά σε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, είχαμε όμως απέναντι μας έναν καλό τερματοφύλακα.

Θα είναι σίγουρα δύσκολο το έργο μας στην Εσθονία και βεβαίως θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να τα καταφέρουμε.

Έδειχνε κάπως δυστακτική στις πρώτες τις προσπάθειες η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως καθώς περνούσε ο χρόνος φαινόταν να βρίσκει τα πατήματα της. Από την αρχή η ομάδα επιχείρησε να επιτεθεί οργανωμένα. Αναμενόμενη η εικόνα του παιχνιδιού αφού είχαμε την εδαφική υπεροχή και βρήκαμε και γκολ νωρίς με τον Τζιωνή ύστερα από ασίστ του Λέτσιακς.

Δημιουργήσαμε κάποιες ακόμα προϋποθέσεις και μερικές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ξανά. Δύο σουτ έγιναν και από την Φλόρα τα οποία ήταν άστοχα ενώ χάθηκε από τους Εσθονούς μία τεράστια ευκαιρία στην οποία είπε «όχι» ο Φάμπι στη μοναδική στιγμή που χρειάστηκε.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική ήταν για την Φλόρα με ένα άστοχο σουτ του Βασίλιεφ.

Και η πρώτη φορά που πάτησε η ομάδα με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή σκόραρε. Ο Λοϊζου πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έστειλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Λέτσιακς αυτό έκανε άμέσως το γύρισμα προς τον Τζιωνή ο οποίος από κοντά πλάσαρε και σκόραρε.  

Ακόμα ένα σουτ στο 15ο λεπτό έκανε ο Βασίλιεφ το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στο 19ο λεπτό ο Τσέποβιτς ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, απευθείας σε χαμηλό ύψος και από σχετική απόσταση, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό ο Λοϊζου βρέθηκε έξω από την περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του, έκανε με δύναμη το σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 34ο λεπτό βγήκε μία σέντρα από τον Λοϊζου από αριστερά, προ του Λανγκ αμυντικός έβαλε το κεφάλι και λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του. Στην εκτέλεση του κόρνερ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Λοϊζου, κατάφεραν και έδιωξαν οι Εσθονοί σε νέο κόρνερ.

Στο 40ολεπτό χάσαμε άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Λοϊζου ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έκανε με το αριστερό ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 40ο λεπτό η Φλόρα έχασε τεράστια ευκαιρία. Έγινε σέντρα από δεξιά με δύναμη, δεν απομακρύναμε, η μπάλα πήγε απέναντι έγινε κι άλλη σέντρα από δεξιά, πλάσαρε ο επιθετικός της Φλόρα με τον Φαμπιάνο να κάνει πραγματικά μία απίστευτη απόκρουση.

Στο 42ο λεπτό οι Εσθονοι εκτέλεσαν κόρνερ, έγινε κεφαλιά από αντίπαλο και ευτυχώς η μπάλα δεν πήγε προς την εστία, πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο 45ο λεπτό ο Τζιωνής έκανε ανέβασμα από το κέντρο, έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή για να κάνει ένα σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε πιο επιθετικά στην επανάληψη η Φλόρα και έχασε στο 47ο λεπτό την πρώτη της ευκαιρία καθώς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γκόμεθ.

Στο 50ο λεπτό ο Ντίσκερουντ βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το έκανε, ήταν εύστοχο όμως αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Στο 51ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε με παλικαρίσια προσπάθεια στην περιοχή, έκανε χαμηλά ένα σουτ από δύσκολη γωνία με τη μπάλα να πηγαίνει στον τερματοφύλακα.

Στο 54ο λεπτό ο Τζιωνής έβγαλε κάθετα στον Μποτεάκ, βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, έχασε λίγο το κοντρόλ του και τον πρόλαβε ο αμυντικός.

Στο 62ο λεπτό η Φλόρα σκόραρε, ευτυχώς όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφάιντ.

Στο 64ο λεπτό ο Παπουλής πήρε τη θέση του Λοϊζου.

Καλή προσπάθεια έγινε στο 66ο λεπτό. Ο Παπουλής πήρε κάθετα στην περιοχή από τον Τζιωνή, έδωσε πάσα στον Τσέποβιτς ο οποίος όμως κλείστηκε ύστερα από παρέμβαση του τερματοφύλακα.

Στο 69ο λεπτό ο Τζιωνής έκανε σου πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 75ο λεπτό ο Τσέποβιτς πήρε μπάλα στην περιοχή από τον Παπουλή, έκανε μία προσποίηση αφού κλείστηκε, σούταρε και πήρε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ με τον τερματοφύλακα να διώχνει προ του Παναγιώτου που καραδοκούσε στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 80ο λεπτό ο Μπεργκ έβγαλε τον Τσέποβιτς για να βάλει στη θέση του τον Κακουλλή, ενώ ο Κίκο μπήκε στη θέση του Τζιωνή

Καλή ευκαιρία έχασε ο Κακουλής ο οποίος πήρε πάσα στην περιοχή από τον Κίκο, έκανε με μία ένα πλασέ για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας.