Home TOP NEWS Στρέφει την προσοχή στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στρέφει την προσοχή στον επαναληπτικό η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Οι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αφήνουν πίσω τους το εντός έδρας παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν και επικεντρώνονται ουσιαστικά στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στην Εσθονία με ασπίδα το 1-0 του πρώτου αγώνα και σε τέσσερα βράδια θα διεκδικήσει με νύχια και με δόντια την πρόκριση απέναντι στην Φλόρα, μια πρόκριση που θα βάλει την ομάδα μας σε ομίλους διοργάνωσης.

Εκτός από το οικονομικό όφελος που θα εξασφαλίσει η ομάδα μας από την ενδεχόμενη πρόκριση παράλληλα θα της δώσει αγωνιστικό πρεστίζ και ψυχολογία έτσι ώστε να διεκδικήσει θέση στους ομίλους του Europa league για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ είναι μια διοργάνωση που έχει περισσότερα χρήματα αλλά σαφώς και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Την Τρίτη λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να φορέσει το καλό της Ευρωπαϊκό κοστούμι και με ακόμη περισσότερη ετοιμότητα να πάει να τελειώσει την δουλειά που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης ο Μαρίνος Τζιωνής.

Ο Χένινγκ Μπεργκ με τους συνεργάτες του αυτές τις τέσσερεις μέρες θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του έτσι ώστε στον επαναληπτικό να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο που θα έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και θα μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή.