Home TOP NEWS Χωρίς ανάσα προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό…

Χωρίς ανάσα προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό…

Από την στιγμή που ο επαναληπτικός ορίστηκε την ερχόμενη Τρίτη (10/8), είναι λογικό η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας, να μην έχουν χρόνο για ξεκουράση, καθώς έχουν λίγο χρόνο μπροστά τους, για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον επαναληπτικό στον οποίο θα επιδιώξουν με “όπλο” το 1-0 του ΓΣΠ να σφραγίσουν την πρόκριση.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι έχοντας κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο Ατιεμγουέν, Κούσουλος και Ντούρις αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ στους τρεις προαναφερόμενους ήρθε να προστεθεί και ο Χούμποτσαν. Με βάση αυτά λοιπόν και το τι είδε ο Χένινγκ Μπεργκ στον πρώτο αγώνα θα καταστρώσει και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στον επαναληπτικό.

Ζητούμενο ασφαλώς στην Εσθονία είναι, να καταφέρουμε να βρούμε εκείνο το γκολ στο παιχνίδι το οποίο θα “κλειδώσει” σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση και θα διώξει από τους ποδοσφαιριστές μας το άγχος και θα τους λύσει τα πόδια. Σημαντικό επίσης για την ομάδα μας είναι να μπορέσει να μεγαλώσει κι’ άλλο τα καλά της διαστήματα και να παρουσιαστεί ακόμη ποιο έτοιμη αγωνιστικά έτσι ώστε να φτάσει στο ζητούμενο και μέσα στην Εσθονία.


Αυτό που μας έδειξε η Φλόρα Ταλίν στο παιχνίδι του ΓΣΠ, μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι οι Εσθονοί είναι μια ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με την πρέπουσα προσοχή θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο και στον επαναληπτικό.

Οι Εσθονοί έδειξαν ότι είναι πιο έτοιμοι από την ομάδας καθώς έχουν περισσότερα παιχνίδια (21 αγώνες) στα πόδια τους, ωστόσο το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ απ’ την άλλη έδειξε ότι να υπερτερεί σε θέμα ποιότητας σε όλες τις γραμμές και με το στοιχείο αυτό θα προσπαθήσει να “χτυπήσει” το διπλό την ερχόμενη Τρίτη.