Home TOP NEWS Τι είδαμε από τον Ιγιάγι

Τι είδαμε από τον Ιγιάγι

Ο Ιγιάγι Ατιεμγουέν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αγωνίστηκε στο 2ο ημίχρονο της παράτασης κόντρα στην Φλόρα Ταλίν.


O Νιγηριανός μεσοεπιθετικός στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε είχε καλή παρουσία, είχε αρκετά τρεξίματα με και χωρίς την μπάλα και σε γενικές γραμμές έδειξε ότι ξέρει αρκετή μπάλα και ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Τα δεκαπέντε λεπτά που αγωνίστηκε πάντως ο Ατιεμγουέν μπορούν να χαρακτηριστούν πάρα πολύ σημαντικά, αφού θα τον βοηθήσουν να βρει ρυθμό και να μπει για τα καλά στο “πετσί” της όμαδας, έτσι ώστε όταν του ζητηθεί να αγωνιστεί ξανά να το πράξει και παράλληλα να μπορέσει να δώσει τις απαραίτητες λύσεις.

Την ερχόμενη Πέμπτη η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ και από την στιγμή που υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, ίσως ζητηθεί ξανά στον Ιγιάγι από τον Μπεργκ σε κάποια στιγμή του αγώνα να δώσει τις δικές του βοήθειες.


Να σημειώσουμε ότι ο Ατιεμγουέν εκτέλεσε το 3ο πέναλτι της ομάδας μας κατά τη διαδικασία των πέναλτι, ευστοχόντας, βάζοντας έτσι κι αυτός το δικό του λιθαράκι για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Leauge και στους ομίλους του Conference League.