Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζει κίνηση “μπαμ” με Ναϊνγκολάν η Άντβερπ

Ετοιμάζει κίνηση “μπαμ” με Ναϊνγκολάν η Άντβερπ

Η Άντβερπ είναι πανέτοιμη να προχωρήσει σε μια κίνηση “μπαμ” πριν από τις διπλές αναμετρήσεις με την ομάδα μας. Ο Βελγικός σύλλογος ετοιμάζεται να κάνει δικό του από την Ίντερ τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.


Σύμφωνα πάντα με δημοσίευματα αλλά και από την ανάρτηση Ιταλού ρεπόρτερ η νέα πρόταση της Άντβερμπ, ικανοποίησε τον Ράτζα Ναϊνγκολάν ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ, για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αναφορά στην ιστοσελίδα football-italia.net


Τα δημοσίευματα στο Βέλγιο αναφέρουν επίσης ότι ο Ναϊνγκολάν αναμένεται το απόγευμα να μεταβεί στο Βέλγιο, ούτως ώστε να διευθετηθούν τα τυπικά της μετακίνησής του, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Ναϊνγκολάν να υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας με την Αντβέρπ.


Πάντως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για να μπορεί να παίξει στους αγώνες κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αν και είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Ο Ναϊνγκολάν να σημειώσουμε ότι έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην Ιταλία σε Κάλιαρι, Ρόμα και Ίντερ, ενώ φόρεσε και 30 φορές την φανέλα της Εθνικής Βελγίου.