Home TOP NEWS Η Σκανδιναβική “μάχη” στους δύο πάγκους και… το 1-0 του Μπεργκ!

Η Σκανδιναβική “μάχη” στους δύο πάγκους και… το 1-0 του Μπεργκ!

Ο Χένινγκ Μπεργκ και ο Μπράιαν Πρίσκε ετοιμάζουν τις ομάδες τους και τα πλάνα τους, για την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων τους, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη(19/8) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο των πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι την Πέμπτη θα δούμε μια “μάχη” με άρωμα Σκανδιναβίας στους δύο πάγκους, από την μια ο προπονητής της ομάδας μας από τη Νορβηγία κι απ΄την άλλη ο Μπράιαν Πρίσκε από την Δανία.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο προπονητές δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς αυτό έχει γίνει και πριν μια δεκαετία, όταν ο Μπεργκ ήταν προπονητής στην Lillestrøm και ο Μπράιαν Πρίσκε ποδοσφαιριστής στην IK Start.

Όσον αφορά την προϊστορία του Μπεργκ και του Πρίσκε, ο τεχνικός της ομάδας μας προηγείται με 1-0 αφού στο παιχνίδι που έγινε στις 29 Ιουνίου του 2011, μεταξύ της Lillestrøm και της IK Start στο «Αrasen stadion» το σύνολο του προπονητή μας επικράτησε με 2-1.

Να σημειώσουμε μετά από εκείνο το παιχνίδι οι δυο προπονητές δεν τέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, ωστόσο τώρα και μετά από μια δεκαετία η μοίρα τα έφερε έτσι με τους Μπεργκ και Πρίσκε να τίθενται και πάλι αντιμέτωποι, θέλοντας ο κάθε ένας με την σειρά του, τη νίκη για να δει την ομάδα του να προκρίνεται στους ομίλους του Europa League.


Αναμένουμε λοιπόν το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης για να δούμε αν ο τεχνικός της Άντβερπ έχει την δική του απάντηση στον Μπεργκ ή αν ο κόουτς της ομάδας μας θα καταφέρει να αυξήσει την διαφορά κάνοντας το 2-0 απέναντι στον Δανό τεχνικό, παίρνοντας του ξανά τον αέρα.