Home TOP NEWS Θα το παλέψει κι όπου την βγάλει…

Θα το παλέψει κι όπου την βγάλει…

Παρόλα τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι με την Άντβερπ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι το εμπόδιο που έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά ψηλό και παράλληλα δύσκολο, ωστόσο άπαντες είναι πανέτοιμοι να παρουσιαστούν όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο διεκδικόντας εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε σε πρόκριση.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του όλες αυτές τις μέρες “σκάναραν”, αλλά και θα “σκανάρουν” την Άντβερπ μέχρι τον αγώνα της Πέμπτης, έτσι ώστε να εντοπίσουν τις αδυναμίες και τις δυνατότητες του αντιπάλου και πάνω σε αυτά να προετοιμάσουν κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές μας.

Στα θετικά είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει για ακόμη μια φορά στο πλευρό της τον 12ο παίκτη της, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του θα κάνει τα πάντα να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Με όπλο λοιπόν τον κόσμο και την σωστή δουλειά που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Πέμπτη θα παλέψει και θα δώσει τα πάντα κι όπου την βγάλει, στοχεύοντας φυσικά στο αποτέλεσμα που θα κρατήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.