Home TOP NEWS Χενκ Χάουαρτ: Ο προπονητής που κάθισε στον πάγκο ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Άντβερμπ

Χενκ Χάουαρτ: Ο προπονητής που κάθισε στον πάγκο ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Άντβερμπ

Μία πολύ γνωστή και αγαπητή φυσιογνωμία, ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Χενκ Χάουαρτ, συνδέει την ΟΜΟΝΟΙΑ και την Άντβερμπ, καθώς έχει εργαστεί και στους δύο Συλλόγους κατά το παρελθόν.


Ο Ολλανδός προπονητής πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο της Άντβερμπ. Στην ομάδα μας της Αμβέρσας είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής στα τελευταία στάδια της καριέρας του, τη σεζόν 1975-1976 και κατέγραψε τρεις συμμετοχές.

Μετά την πετυχημένη παρουσία που είχε στον πάγκο της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2000-2001, στην οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Άντβερμπ. Οδήγησε την Βελγική ομάδα στην αποφυγή του υποβιβασμού και στην συνέχεια αποχώρησε για την ΑΕΛ, πριν επιστρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 2004 για την δεύτερή του θητεία που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλούσιο βιογραφικό του έχει καταγράψει παρουσίες στην άκρη του πάγκου και σε άλλες Βελγικές ομάδες όπως τις Ρόσελαρ, Κόρτραϊκ, Ζούλτε Βάρεγκερ, Σέρκολ Μπριζ, Γάνδη και Κλαμπ Μπριζ.