Home TOP NEWS Έρχονται με γιλέκα ψύξης οι Βέλγοι!

Έρχονται με γιλέκα ψύξης οι Βέλγοι!

Βελγικά ΜΜΕ (δείτε εδώ) αναφέρουν ότι η αντίπαλος μας στα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα ταξίδεψει στην Κύπρο εφοδιασμένη με γιλέκα ψύξης έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Κύπρο.


Η αναφορά στα Βελγικά ΜΜΕ:” Η Άντβερπ έχει προετοιμάσει σχολαστικά για το παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο η ζέστη στην Κύπρο είναι κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Την μέρα η θερμοκρασία είναι στους 40βαθμούς. Ακόμα και νωρίς το βράδυ αυτό μπορεί να προκαλέσει σωματική δυσφορία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Άντβερπο θα φέρει κάθε είδους εξοπλισμό ψύξης, όπως γιλέκα ψύξης”.

Η Άντβερπ θα φύγει από το Βέλγιο την Τρίτη, δύο ημέρες πριν το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί προγραμματίζεται ενδιάμεση στάση στη Βιέννη. Ο Βελγικός σύλλογος θεώρησε ότι αυτό το ταξίδι ήταν «πολύ κουραστικό» για να ολοκληρωθεί μια ημέρα πριν από τον αγώνα.

Την Τετάρτη, η ομάδα του Μπράιαν Πρίσκε θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ.


Συνολικά ο τεχνικός της Άντβερπ θα φέρει μαζί του στην Κύπρο 22 παικτές ανάμεσα σε αυτούς και το πρόσφατο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Οι 22 του Πρίσκε: Butez, De Wolf, Matijas, Bataille, Buta, Engels, Van den Bosch, De Laet, Seck, Quirynen, Vines, B. Verstraete, L. Verstraete, Nainggolan, Gerkens, Yusuf, Haroun, Miyoshi , Benson, Balikwisha, Soussi, Eggestein.