Home TOP NEWS Το ”Who Is Who” του Παναγιώτη Ζαχαρίου (VIDEOS – PHOTOS)

Το ”Who Is Who” του Παναγιώτη Ζαχαρίου (VIDEOS – PHOTOS)


Η μεταγραφική προσθήκη την οποία κυνήγησε η ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα είναι από σήμερα γεγονός. Η ανακοίνωση της απόκτησης του Παναγιώτη Ζαχαρίου ήρθε μάλλον ως φυσικό επακόλουθο, μετά την επιθυμία τόσο της ομάδας, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Στη σύντομη ποδοσφαιρική του πορεία, ο 25χρονος Παναγιώτης κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα προς το μέρος του και αποτέλεσε στο πρόσφατο παρελθόν στόχο των μεγάλων ομάδων του νησιού. Η απόφαση του όμως να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος δεν έχει να κάνει μόνο με την προοπτική που του δίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε και με τα λεφτά που του προσφέρθηκαν για να έρθει κοντά μας. Εξ’ όσων γνωρίζουμε ο Παναγιώτης προέρχεται από ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια ενώ ήταν και είναι από μικρός υποστηρικτής της ομάδας μας.

Το ‘’Who Is Who’’ του Ζαχαρίου

Εκ Πάφου ορμώμενος, ο Παναγιώτης άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες  της Αθλητικής Ένωσης της πόλης. Προτού δηλαδή δημιουργηθεί η σημερινή Πάφος FC. Σε ηλικία 18 χρονών μπήκε στην πρώτη ομάδα όμως το επίσημο ντεμπούτο ήρθε τον Δεκέμβριο του 2015. Εκείνη τη χρονιά, το 2015/16 έπαιξε σε 4 αγώνες.

Την περίοδο 2016/17 αγωνίστηκε στη Β’ κατηγορία καταγράφοντας 7 συμμετοχές. Η Πάφος εξασφάλισε άνοδο και το 2017/18 ο Ζαχαρίου αγωνίζεται σε 11 παιχνίδια έχοντας στο ενεργητικό του και 2 ασίστ βοηθώντας την Πάφο να παραμείνει στην κατηγορία.

Πάφος FC: Χρόνια Πολλά Παναγιώτη Ζαχαρίου - Taxidromos24.com

Την επόμενη χρονιά (2018/19) αρχίζει να καθιερώνεται στις βασικές επιλογές της Πάφου, έχει εξαιρετικές παρουσίες και κερδίζει κλήση στην Εθνική ομάδα της Κύπρου. Μάλιστα στις 16 Νοεμβρίου, στον αγώνα με την Βουλγαρία, σκοράρει στο ντεμπούτο του.

Ήταν όμως άτυχος στη συνέχεια καθώς τραυματίστηκε σε ένα ματς με την Ένωση έτσι η χρονιά δεν κύλησε έτσι όπως άρχισε για τον Παναγιώτη. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις 13 συμμετοχές

Η μετακόμιση στη Λευκωσία και η καθιέρωση

Αρκετοί ήταν αυτοί που διερωτήθηκαν το καλοκαίρι του 2019 διερωτήθηκαν γιατί η Πάφος άφησε έναν δικό της ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία, έκανε κίνηση και κατάφερε να αποκτήσει έναν Κύπριο διεθνή, στα 23 του χρόνια. Και δικαιώθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας του Τακτακαλά.  Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έκανε ιδιαίτερα καλή σεζόν και να απέφυγε οριακά τη διαβάθμιση ωστόσο ο Ζαχαρίου αρχίζει να «ανδρώνεται» στην πρώτη κατηγορία. Έπαιξε σε 32 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, σκόραρε 8 φορές και ανέβασε τις… μετοχές του στο ποδόσφαιρο της Κύπρου.

Ζαχαρίου: «Δείξαμε ποιος πραγματικά είναι ο Ολυμπιακός» | Goal News Cy

Στην περσινή σεζόν τα πήγε επίσης πάρα πολύ καλά. Βοήθησε τον Ολυμπιακό όχι μόνο να πλασαριστεί στις 6 πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό κυπέλλου.

Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον ποδοσφαιριστή εκφράστηκε εδώ και λίγο διάστημα και τελικά γίνεται πράξη η επιθυμία όλων. Ο Ολυμπιακός καρπώνεται ένα αρκετά καλό ποσό για να παραχωρήσει την ελευθέρα στον ποδοσφαιριστή, η ΟΜΟΝΟΙΑ εντάσσει στο ρόστερ της έναν παίκτη πάνω στον οποίο θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια και ο ίδιος ο παίκτης κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μπορεί να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά.

Καλή επιτυχία θα ευχηθούμε στον Παναγιώτη τον οποίο καλωσορίζουμε στην πράσινη, τη δική του οικογένεια!