Home TOP NEWS «Θα δίνω το 120% όποτε είμαι στο γήπεδο και θα φοράω τη...

«Θα δίνω το 120% όποτε είμαι στο γήπεδο και θα φοράω τη φανέλα με περηφάνια»


Διαβάστε, δείτε και ακούστε τις πρώτες δηλώσεις του Φουάντ Μπασιρού ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ικανοποίηση για το γεγονός ότι συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ενθουσιασμένος. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ και έγινα μέλος αυτού του νέου εγχειρήματος για εμένα.

Οι λόγοι που αποδέχθηκε την πρόταση μας: «Για να είμαι ειλικρινής είδα ότι η ομάδα τα πάει καλά τα τελευταία χρόνια από αγωνιστικής άποψης. Ξέρω ότι είναι μεγάλος σύλλογος με όγκο οπαδών. Οι φίλαθλοι μου έστειλαν πολλά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι ευγνώμων για αυτό αλλά και κυρίως για την πρόκληση για νίκες. Θέλω να είμαι μέλος μίας ομάδας που παλεύει για τίτλους»

 Οι πρώτες εντυπώσεις: «Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και με καλωσόρισαν πολύ ωραία. Μπορώ να διαπιστώσω ότι όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό είναι κάτι ωραίο».

Μίλησες με τον προπονητή πριν πάρεις την απόφαση να έρθεις: «Ναι μιλήσαμε λίγο. Μου εξήγησε αυτό που θέλει να κάνει και πως είναι ο σύλλογος. Έχει κάνει καλά πράγματα για το κλαμπ και με βοήθησε να πάρω την απόφαση».

Για το αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται: «Έμεινα λίγο μακριά από το ποδόσφαιρο όμως νιώθω καλά. Είχα μία καλή προετοιμασία και φυσικά μπορώ πάντα να βελτιώνομαι. Θα είμαι έτοιμος για τους στόχους της ομάδας. Ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δίνω το 100 τοις εκατό ή ακόμα και το 120% κάθε φορά που θα είμαι στο γήπεδο και θα φοράω τη φανέλα με περηφάνια».

Το Βίντεο: