Home TOP NEWS Τα δεδομένα με Λοΐζου και… η προσήλωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ποδοσφαιριστή στον επαναληπτικό!

Τα δεδομένα με Λοΐζου και… η προσήλωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ποδοσφαιριστή στον επαναληπτικό!

Τα τελευταία 24ώρα το όνομα του Λοΐζου παρελαύνει στις αθλητικές ιστοσελίδες, καθώς γίνονται συνεχώς αναφορές σε αυτόν, αλλά και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον Βελγικών συλλόγων για την απόκτηση του.


Την δεδομένη στιγμή η πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχει αλλού στραμμένη την προσοχή της και συγκεκριμένα στην ρεβάνς με την Άντβερπ όπου η ομάδα μας θα παλέψει για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Επίσης ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Μπριζ, ξέρει επίσης ότι αν γίνει εκεί η μεταγραφή του, θα επωφεληθεί αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά, ωστόσο και ο Λοΐζος Λοΐζου είναι με τη σειρά του, επικεντρωμένος στον επαναληπτικό με τους Βέλγους και δεν ασχολείται με τη μεταγραφή.

Ο Λοΐζου πρόκειται για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την στιγμή και είναι ξεκάθαρο πως ο μικρός για να δοθεί σε οποιοδήποτε σύλλογο για κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, θα πρέπει να επωφεληθεί οικονομικά και η ομάδα μας.


Απο την στιγμή που οι δύο πλευρές ΟΜΟΝΟΙΑ και Λοΐζου είναι επικεντρωμένες στο παιχνίδι της Πέμπτης θεωρούμε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει, είτε αυτή είναι μεταγραφή ή όχι του Λοίζου στο εξωτερικό, αυτή θα προκύψει μετά τις 26 Αυγούστου και τον επαναληπτικό στην Αμβέρσα.