Home TOP NEWS Υπάρχει θέση μόνο για μία εκ των δύο περσινών πρωτοεμφανιζόμενων στους ομίλους

Υπάρχει θέση μόνο για μία εκ των δύο περσινών πρωτοεμφανιζόμενων στους ομίλους


ΟΜΟΝΟΙΑ και Αντβέρπ ήταν πέρσι μέσα στις 5 ομάδες που κατέγραψαν την πρώτη τους παρουσία σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, συμμετέχοντας αμφότερες στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλή παρουσία πέρσι σε έναν δύσκολο όμιλο, και κόντρα σε Αϊντχόβεν, Γρανάδα και ΠΑΟΚ μαζέψαμε 4 βαθμούς. Η Αντβέρπ από την άλλη έκανε εξαιρετική φάση ομίλων μαζεύοντας 12 βαθμούς σε έναν όμιλο με Τότεναμ, Λασκ και Λουντογκόρετς κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια στο Βέλγιο ενώ κέρδισε του Βούλγαρους και στο Ράζγκραντ. Ακολούθως αποκλείστηκε από την Ρέιντζερς στη φάση των νοκ-άουτ.

Οι δύο ομάδες θέλουν να πετύχουν ξανά και φέτος όμως μόνο μία θα κλείσει θέση στην δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η άλλη θα συμβιβαστεί με το Κόνφερενς.


Η ομάδα μας έχει στα χέρια της ένα καλό προβάδισμα, έχοντας κερδίσει με 4-2 στον πρώτο αγώνα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας εξασφαλίζει.

Το γεγονός ότι από φέτος δεν ισχύουν τα εκτός έδρας τέρματα είναι κάτι που, τουλάχιστον σε αυτόν τον αγώνα, μας ευνοεί. Και μας χρωστάει πολλά η μοίρα. Είναι πολλές οι περιπτώσεις που χάσαμε προκρίσεις λόγω του σχετικού κανονισμού που ίσχυε προηγουμένως.

Απόψε θα πρέπει να κάνουμε άλλη μία Ευρωπαϊκή υπέρβαση για να τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες με το άκουσμα της κλήρωσης δεν ήταν με το μέρος μας, τις αυξήσαμε μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ και θα μπούμε απόψε στο γήπεδο για να επιβεβαιώσουμε την δυναμική που μας δίνει η παρουσία μας πριν από μία εβδομάδα.