Home SPORTS NEWS Τα πιθανά «μπαμ» στο… παρά πέντε των μεταγραφών

Τα πιθανά «μπαμ» στο… παρά πέντε των μεταγραφών

Ο Χάρι Κέιν έβαλε τέλος στο δικό του μεταγραφικό σίριαλ, αλλά υπάρχει ακόμη μια δεκάδα αστέρων έτοιμη να κάνει άνω-κάτω το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο… παρά-ένα των μεταγραφών. Μπαπέ, Κριστιάνο, Λέβα και αρκετοί άλλοι στο countdown του Gazzetta.

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, όλα έδειχναν να έχουν πάρει τον δρόμο τους αναφορικά με τα ρόστερ των κορυφαίων ομάδων στη φετινή σεζόν. Μόνο και μόνο η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ικανός λόγος για να θυμόμαστε για καιρό το φετινό παζάρι, το δεύτερο στη μετά-κορονοϊού εποχή. Κι αν το πρώτο κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα λόγω του αρχικού «σοκ» που προκάλεσε η πανδημία, το φετινό παράθυρο δεν αποκλείεται στο τέλος του να έχει μείνει με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία, χάρη σε ένα ντόμινο μεταγραφικών «μπαμ» της τελευταίας εβδομάδας.


Από αυτό μένει σχεδόν σίγουρα εκτός ο Χάρι Κέιν. Ο κάπτεν της Τότεναμ γνωστοποίησε ο ίδιος ότι θα σεβαστεί την επιθυμία της ανυποχώρητης διοίκησης των Σπερς να τον κρατήσει στην ομάδα για άλλη μια σεζόν κι εκτός συγκλονιστικού απροοόπτου η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι ή σε άλλη top-class ομάδα της Αγγλίας (ή της Ευρώπης) παίρνει παράταση για ένα καλοκαίρι.


Ωστόσο, ακόμη και χωρίς τον Άγγλο φορ, η τελική ευθεία των μεταγραφών αναμένεται «καυτή» και διαθέτει την προοπτική να κάνει άνω-κάτω τη δυναμική της ελίτ ενόψει της νέας σεζόν σε Champions League και Top-5 πρωταθλήματα. Το Gazzetta παρουσιάζει τις 10 περιπτώσεις αστέρων για τους οποίους πιθανώς θα περιμένουμε μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου για να μάθουμε το πού θα αγωνίζονται στο υπόλοιπο της σεζόν 2021/22.

Από gazzetta.gr