Home TOP NEWS Με Μπεργκ στον πάγκο μόνο μια φορά δέχθηκε η ομάδα πάνω από...

Με Μπεργκ στον πάγκο μόνο μια φορά δέχθηκε η ομάδα πάνω από δύο γκολ!

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για την μεγάλη “μάχη” κόντρα στην Άντβερπ στην οποία γνωρίζει τα δεδομένα και το τι πρέπει να κάνει για να εξασφαλίσει την πρόκριση.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο αγώνα που έγινε πριν επτά βράδια στο ΓΣΠ κέρδισε με 4-2, συνεπώς για να μπορέσει να φέρει την πρόκριση στην Κύπρο θα πρέπει, είτε να κερδίσει, είτε να έρθει ισόπαλη, είτε να χάσει με ένα γκολ διαφορά.

Σε διαφορετική περίπτωση αν η ομάδα μας ηττηθεί με δύο γκολ τότε το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση, ενώ αν ηττηθεί με περισσότερα από δύο γκολ τότε η πρόκριση θα πάει στα χέρια των Βέλγων.

Σίγουρα το δεύτερο σενάριο ευχόμαστε να μην το ζήσουμε, έτσι ώστε με το τριπλό σφυριγμά να μπορέσουμε όλοι να πανηγυρίσουμε την δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Europa League.


Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χένινγκ Μπεργκ στις 82 φορές που κοούτσαρε την ομάδα μας, μόνο μια φορά την είδε να δέχεται πάνω από τρία τέρματα κι αυτή ήταν στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στους ομίλους του Europa League, στα υπόλοιπα 81 παιχνίδια η ομάδα μας δέχθηκε από 0 μέχρι 2 γκολ.

Με δεδομένο το πιο πάνω στατιστικό μας κάνει να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο ότι, με το σωστό κοουτσάρισμα και το καλό στήσιμο της ομάδας μας από τον Χένινγκ Μπεργκ θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει και να πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση.