Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σωστή διαχείριση από όλους

Σωστή διαχείριση από όλους

img_5537


Μετά από κάθε αποτυχία, γράφεται λίγο πολύ το ίδιο, ότι απαιτείται σωστή διαχείριση και σωστό damage control. Όσο κλισέ κι αν είναι οι ατάκες, είναι κάτι που πρέπει να γίνει από όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διοίκηση, παίκτες, τεχνικό τημ και κόσμο. Αν οποιοσδήποτε διαχειριστεί λανθασμένα την κατάσταση, θα τους παρασύρει όλους στο κενό.

Έχοντας κάνει τον πρόλογο, να τονίσουμε κάτι: ο κόσμος είναι ο μοναδικός που δικαιούται ακόμα να γκρινιάζει, που δικαιούται να έχει παράπονα και να νιώθει απογοητευμένος. Εκείνος τη δουλειά του την έκανε, δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή τη στιγμή ο ίδιος σε διορθωτικές κινήσεις και όσο θυμωμένος/λυπημένος και να είναι, έχει αποδείξει πως την στιγμή που πρέπει θα είναι ξανά εκεί. Διαχρονικά, ο μοναδικός σταθερά σε υψηλές ταχύτητες είναι ο κόσμος. Κι ας αντιδράει ο κάθε άνθρωπος διαφορετικά.

Οι υπόλοιποι τώρα, δεν έχουν χρόνο ούτε για απογοητεύσεις, ούτε για κλάματα, αλλά κυρίως πρέπει να αποφύγουν τα δράματα! Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε γιατί μετά από κάθε αποτυχία, πρέπει να αρχίζουν οι ιστορίες για αγρίους. Πώς μπορούμε να μιλάμε στον κόσμο ηρεμία και ψυχραιμία, όταν μετά από κάθε αποτυχία ακούμε βλακείες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ΗΡΕΜΙΑ και αυτή η ΗΡΕΜΙΑ πρέπει να ξεκινήσει από αυτούς που είναι κοντά της, το λέμε κυρίως για να προλάβουμε καταστάσεις. Ελπίζουμε πως τις επόμενες μέρες το μόνο που θα καούμε είναι για τις μεταγραφές και τα φιλικά. Και αν οι όποιες φήμες βγαίνουν από κόσμο που θέλει να πλήξει την ΟΜΟΝΟΙΑ, να του κόψουμε τα πόδια μια και καλή.