Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει να μείνει ο Σερφά

Θέλει να μείνει ο Σερφά


Μόνος το προπονείται εδώ και αρκετό καιρό ο Σοφιάν Σερφά, αφού ως γνωστόν δεν τα είχε βρει με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για καινούριο συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές. Ο Γαλλοαλγερινός φιλοδοξεί να αλλάξει το στάτους του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει να παραμείνει στο σύλλογο ως ενεργό μέλος της.

Ο Τόνι Σαβέφσκι, κάνει σκέψεις να αποκτήσει ένα επιπλέον κεντρικό αμυντικό και ο Σοφιάν, που έχει παίξει και δεξί μπακ στη θητεία του επί Λάρκου, αποτελεί μια προσιτή λύση. Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, ο κόουτς δεν θα έχει άλλη θέση για ξένο ποδοσφαιριστή και θα πρέπει να “βολευτεί” με παίκτες U21 τόσο για το κέντρο, όσο και για την επίθεση, αφού ψάχνει και για εκεί παίκτες.

Επιπρόσθετα, πρέπει να ληφθεί υπόψη και το οικονομικό. Όταν ο Ζοάο Πάουλο υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές κατά 30% χαμηλότερες από το προηγούμενο του, γίνεται αντιληπτό πως για να μείνει ο Σερφά, θα πρέπει να κάνει κάτι παρόμοιο. Μένει να δούμε αν θα ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δυο πλευρών ή αν εκείνο το κεφάλαιο έκλεισε οριστικά.