Home TOP NEWS Post Game: Μίξη συναισθημάτων μετά το χθεσινοβραδινό

Post Game: Μίξη συναισθημάτων μετά το χθεσινοβραδινό


Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε. Χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που άξιζε. Η νίκη μας ήρθε με ανέλπιστο τρόπο, σε ένα ματς στο οποίο η αντίπαλος μας ήταν αυτή που την δικαιούταν.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παράτησε το παιχνίδι και δύο στιγμές στις καθυστερήσεις ήταν αρκετές για να γίνει η ανατροπή. Πρώτα με τον Κακουλλή ο οποίος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ντούρις, και ακολούθως με τον Λέτσιακς ο οποίος έκανε γκολ την σέντρα του νεοεισελθόντα, δευτερόλετα προηγουμένως, Σέχου.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο, όχι μόνο δεν πρέπει να ξεχάσουμε, διότι αυτό λέχθηκε χθες… να ξεχάσει αυτό το παιχνίδι γρήγορα η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά να το δούμε και να το ξαναδούμε και να σταθούμε σε όλα τα στραβά του, από αγωνιστικής πλευράς, για να τα διορθώσουμε.

Οι δικαιολογίες μπορούν να λεχθούν, για το ταξίδι και το παιχνίδι στην Ευρώπη αλλά και για τις απουσίες, όμως δεν τις δεχόμαστε! Είμαστε ομάδα που θέλει να μείνει στην κορυφή, ομάδα που είναι στη διαδικασία να κτίσει το Ευρωπαϊκό της όνομα και εκτόπισμα οπότε αυτά είναι πλέον μέρος της ζωής μας. Όσο για τις απουσίες, αν θέλουμε να λεγόμαστε πλήρης ομάδα με βάθος στο ρόστερ, το να επικαλούμαστε απουσίες δεν μπορεί να δίνει άλλοθι.

Αναφορά σε διακριθέντες δεν μπορούμε να κάνουμε. Ήταν μία πολύ άσχημη βραδιά η οποία στο τέλος της έφερε μία μεγάλη νίκη. Οπότε τα συναισθήματα μας είναι ανάμικτα. Από τη μία σίγουρα χαρά και ικανοποίηση που πήραμε τους πρώτους μας βαθμούς και από την άλλη προβληματισμός και ανησυχία για αυτά που είδαμε χθες βράδυ.

Χάνει τους επόμενους αγώνες ο Γκόμεθ ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα και ίσως αυτό να του κάνει και καλό. Έχει μέρες μπροστά της η ομάδα μέχρι τον επόμενο της αγώνα για να προετοιμαστεί.

Δεν περιμένουμε απλά κάτι καλύτερο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θέλουμε να τη δούμε μεταμορφωμένη στο αμέσως επόμενο ματς κόντρα στην Πάφο το οποίο θα είναι, κατά την άποψη μας, ακόμη πιο δύσκολο από το χθεσινό.