Με έναν παλιό γνώριμο ενισχύεται στο φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, ο λόγος για το Μουσταφά Οτμάνι. Η ανακοίνωση της ομάδας μας για την απόκτηση του Γάλλου:
Σε μεταγραφική ενίσχυση έχει προχωρήσει η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει των υποχρεώσεών της στο UEFA Futsal Cup, καθώς απέκτησε τον Γάλλο διεθνή, Μουσταφά Οτμάνι.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2010-11. Ο Μουσταφά Οτμάνι συμφώνησε με το τμήμα φούτσαλ για να ενισχύσει την ομάδα μας στους φετινούς της Ευρωπαϊκούς αγώνες.
Παρελθόν αποτελεί από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ροδόλφο Αντριόλι, ο οποίος για προσωπικούς λόγους έχει αποφασίσει όπως παραμείνει για τα επόμενα χρόνια στη Βραζιλία. Το τμήμα φούτσαλ και όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη συνεισφορά του στις σπουδαίες επιτυχίες που σημείωσε το τμήμα φούτσαλ τα τελευταία χρόνια.
Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να εντοπιστεί ο αντικαταστάτης τους Ροδόλφο Αντριόλι, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των ξένων στο πρωτάθλημα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.



![Χαμός στο φούτσαλ – Πάτησε κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ [Αποτελέσματα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-9-238x178.jpg)
![ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ [4-3]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-AEK-Live-Futsal-238x178.jpeg)


![Πρωτάθλημα Futsal: Τηλεοπτικό το ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ [Πρόγραμμα-Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-38-238x178.jpg)
![Φουτσαλ: Το σκηνικό στη βαθμολογία μετά την ήττα μας στη Λεμεσό [Πρόγραμμα]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/10/FUTSAL-OMONOIA-AEL-62-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



