Home TOP NEWS Μπεργκ: «Σήμερα δεν τα καταφέραμε… δουλεύουμε για να βελτιωθούμε αμυντικά και επιθετικά»

Μπεργκ: «Σήμερα δεν τα καταφέραμε… δουλεύουμε για να βελτιωθούμε αμυντικά και επιθετικά»


Τοποθετήθηκε στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένιγνκ Μπεργκ. 

Είπε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.  Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι πρώτο γκολ όμως δείξαμε χαρακτήρα για να επιστρέψουμε. Ισοφαρίσαμε και πιέσαμε για το δεύτερο γκολ. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω η Πάφος δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να φέρουμε ισοπαλία.

Για τη διαφορά στην άμυνα σε σχέση με πέρσι: Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι πρώτος γκολ. Ίσως η ποιότητα των αντιπάλων να είναι καλύτερη. Δουλεύουμε κάτω από τις ίδιες αρχές. Ίσως να είναι και σύμπτωση. Σήμερα δεν νομίζω η Πάφος να βρήκε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορείς να παίζεις παιχνίδια και να μην σου κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Δουλεύουμε σε αυτό, θέλουμε πιο σταθερή άμυνα. Οι ισορροπίες στο ποδόσφαιρο είναι λεπτές. Για παράδειγμα σήμερα  το γκολ τους ήταν καλό, είχε ποιότητα. Δουλεύουμε πάντως συνέχεια για να μπορούμε να κερδίζουμε και παιχνίδια σαν αυτό. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, μερικές φορές παίζεις με καλούς παίκτες. Σήμερα το γκολ της Πάφου είχε ποιότητα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε.

Αν επηρέασε ο απόηχος με Δόξα:  Δεν διαβάζω τι γράφεται. Οι αποφάσεις στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν σωστές. Δεν νομίζω να αξίζει να αναφερθούμε σε κάτι τέτοιο. Σήμερα παίζαμε με την Πάφο, δεν σκεφτόμασταν το προηγούμενο παιχνίδι. Την Πέμπτη παίζουμε με την Καραμπάκ και δεν θα σκεφτόμαστε το ματς με την Πάφο.

Για τα λίγα γκολ: Θα θέλαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο που μπορούμε. Θέλουμε επίσης να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Τώρα περιμένουμε το παιχνίδι με την Καραμπάκ. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό.  Έχουμε λίγες μέρες να αποθεραπευτούμε και ανυπομονούμε.