
Από όσα είδαμε χθες βράδυ υπάρχουν κι αυτά που κρατάμε ως θετικά ενόψει της συνέχειας.
Η επιστροφή του Ντίσκερουντ είναι γεγονός. Ο ποδοσφαιριστής, στον χρόνο που αγωνίστηκε χθες βράδυ, έδειξε να είναι καλά, είχε κάποιες καλές προσπάθειες στο παιχνίδι, θα ήταν βέβαια αδύνατον έτσι όπως έπαιζε η ομάδα να μπει και να κάνει τη διαφορά, όμως κρατάμε την επιστροφή και τη διάθεση του.
Στα πολύ θετικά κρατάμε και την παρουσία του Γιούστε. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε καλή παρουσία χθες βράδυ. Ήταν πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες έβγαλε σημαντικές άμυνες ενώ ήταν πολύ καλός και με τη μπάλα στα πόδια. Θεωρούμε πως τώρα είναι που θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον Γιούστε των προηγούμενων χρόνων, όταν ήταν στον Απόλλωνα. Είναι μία δοκιμασμένη λύση, είχε κι αυτός την ατυχία του στην προετοιμασία και τώρα μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα.
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)


