
Συγκέντρωση στο «Ηλίας Πούλλος» περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ θα περιοριστεί σε δύο προπονήσεις, τη σημερινή και την αυριανή με τον Χένινγκ Μπεργκ πάντως να φανερώνει κάπως τις προθέσεις του για το παιχνίδι της Δευτέρας, αν δει κανείς τις προχθεσινές επιλογές του και το πως διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τη Βασιλεία.
Δεδομένες οι απουσίες των Κούσουλου, Μποτεάκ και Σέχου, αμφίβολη η συμμετοχή του Φαμπιάνο τον οποίο ενδέχεται να αφήσει και σε αυτόν τον αγώνα εκτός ο Νορβηγός, αφού αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στον ώμο.
Το ζητούμενο για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι άλλο από τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι απέναντι στη νεοφερμένη στην κατηγορία ομάδα και θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς στο Μακάρειο.
Είναι δεδομένο πως θα γίνουν και πάλι αλλαγές και περιμένουμε να δούμε την ομάδα να δίνει συνέχεια στην ανοδική αγωνιστική της πορεία.

![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)

![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)

![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)

