Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όντως χάθηκε σπουδαία ευκαιρία…

Όντως χάθηκε σπουδαία ευκαιρία…

sak_3892


Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον επαναληπτικό με την Τρέντσιν η Άστρα Τζιούρτζου. Οι Ρουμάνοι επιβεβαίωσαν αυτό που πιστεύαμε, ότι είναι πολύ καλύτεροι από τον επόμενο αντίπαλο μας και κέρδισαν δια περιπάτου με 1-3 μες τη Σλοβακία. Η νίκη τους αυτή ήρθε να μας θυμίσει πως χάσαμε μια σπουδαία ευκαιρία για να φτάσουμε μέχρι τα πλέι οφ των ομίλων.

Γενικώς δεν είμαστε από αυτούς που σκέφτονται τις χαμένες ευκαιρίες και τα βάφουν μαύρα. Θεωρούμε όμως, πως πρέπει να θυμόμαστε του χρόνου έτσι καιρό πως αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το γεγονός πως δεν βρεθήκαμε στα πλέι οφ, είμαστε εμείς οι ίδιοι.Ούτε η ευφιία του Μπουντέσκου, ούτε η τύχη επειδή κόντραρε το πρώτο του σουτ.

Συνηθίζουμε να τα ρίχνουμε πολλές φορές στη τύχη. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως την τύχη σου εσύ την ορίζεις, να αλλάξουμε νοοτροπία στην Ευρώπη και του χρόνου -ελπίζουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ- να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι. Αυτό θα γίνει βέβαια αν αναλάβουν όσοι έσφαλαν τις ευθύνες τους και αν κυλήσει η χρονιά ήρεμα και χωρίς δράματα.