Home TOP NEWS Ημίχρονο: Καθαρό προβάδισμα και τώρα θέλει καλή διαχείρηση

Ημίχρονο: Καθαρό προβάδισμα και τώρα θέλει καλή διαχείρηση


Ο Άρης ήταν η ομάδα που κράτησε στα πρώτα λεπτά περισσότερο τη μπάλα ενώ  εμείς δείχναμε στο ξεκίνημα μία δυσκολία να κτίσουμε παιχνίδι και να φτιάξουμε κάποια ευκαιρία. Η πρώτη μας επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή ήρθε στο 8ο λεπτό. Φάνηκε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν ανοικτό. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στη Λευκωσία για να κάνουν το παιχνίδι τους, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς να κλείνεται πίσω.

Αρχίσαμε να παίζουμε κάπως καλύτερα μετά το πρώτο τέταρτο και τη λύση στο γκολ βρήκαμε από τα 11 βήματα με τον Τσέποβιτς ο οποίος έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γκόμεθ. Με το τέλος του ημιχρόνου ο Λανγκ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έκανε το 2-0 και πλέον το προβάδισμα μας είναι ξεκάθαρο.

Είμαστε μπροστά στο σκορ όμως απέναντι μας είναι μία ομάδα που δείχνει και απόψε τις ικανότητες της. Θα χρειαστεί κι άλλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε.

Σοβαρή η απώλεια του Γιούστε ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τον Άρη στο 4ο λεπτό. Ο Γιανγκό πήρε μπάλα στα άκρα δεξιά, έστειλε πάσα στο ύψος του πέναλτι στον Στεπίνσκι ο οποίος πλάσαρε με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ουζόχο.

Στο 6ο λεπτό ο Στεπίνσκι πήρε μπάλα έξω από την περιοχή μας, έκανε σουτ όμως ήταν πολύ άστοχο.

Στο 10ο λεπτό ο Γιούστε έβγαλε μπαλιά στον Τζιωνή που έφυγε στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας όμως δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ και να έχει τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 18ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας κόρνερ με τον Άλβες να αποκρούει δύσκολα, η μπάλα έμεινε στην περιοχή, πήρε ο Τσέποβιτς έδωσε στον Λοϊζου, αυτός στον Τζιωνή ο οποίος έκανε προσπάθεια από πλάγια χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 20ο λεπτό ο Γιούστε αποχώρησε τραυματίας και μπήκε στη θέση του ο Γιούστε.

Στο 25ο λεπτό ο Γκόμεθ κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή στην περιοχή. Ανέλαβε ο Τσέποβιτς την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ.

Στο 33ο λεπτό ο Στεπίνσκι έπιασε κεφαλιά στην περιοχή μας ύστερα από κόρνερ, ήταν όμως άστοχη.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 38ο λεπτό για πάτημα σε αντίπαλο.

Στο 39ο λεπτό έγινε ένα άστοχο σουτ από απόσταση από τον Κβάρτσιουκ.

Στο 41ο λεπτό ο Στεπίσνκι έκανε άστοχο σουτ, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλα ο Κβάρτσιουκ ο οποίος δεν την βρήκε και ενώ ήταν μόνος απέναντι στον Ουζόχο.

Στο 42ο λεπτό ο Σιμιόν έκανε με δύναμη σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω, δίπλα από την εστία του Ουζόχο.

Με το τέλος του ημιχρόνου ο Λέτσιακς εκτέλεσε φάουλ στην εστία, απέκρουσε δύσκολα ο Άλβες και στην επαναφορά ο Λανγκ μπήκε στη φάση και πλάσαρε για να κάνει το 2-0.