Home TOP NEWS Κρατάει τα θετικά από τα 17λεπτά και… βλέπει ΑΕΛ!

Κρατάει τα θετικά από τα 17λεπτά και… βλέπει ΑΕΛ!

Το “αιώνιο” δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ωστόσο στα 17λέπτα που παίχτηκαν στον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του κατάφεραν να καταγράψουν κάποια σημαντικά στοιχεία ενόψει και της συνέχειας των δύο ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΛ και ΑΕΚ.


Όσον αφορά την χθεσινή αναμέτρηση η ομάδα μας αρχικά μπορεί να μπήκε κάπως “μουδιασμένα” στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μέχρι την στιγμή της διακοπής πάτησε “γκάζι”, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση και ενέργεια, ενώ θα μπορούσε να μπει και σε θέση οδηγού αν το πλασέ του Λοίζου έβρισκε στόχο.

Φυσικά το “αιώνιο” έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπαίνει για λίγο στο συρτάρι και η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να κοιτάξει στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν στους οποίους ο στόχος είναι η νίκη και η συνέχεια στην αντεπίθεση.

Η ομάδα έδειξε και χθες στα λίγα λεπτά που παίχτηκαν στο “αιώνιο” ντέρμπι την προόδο στην αγωνιστική της εικόνα και σιγά – σιγά οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να βρισκούν ρυθμό και να κάνουν το παιχνίδι που συνηθίσαμε να βλέπουμε.

Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι και ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με την ΑΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί τους Φαμπιάνο και Κούσουλο, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει στην διάθεση του, τους Μπασίρου που είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά και τον Γιόρντι Γκόμεθ αφού η κίτρινη που δέχθηκε δεν θα έχει άμεση ισχύ.