Home TOP NEWS Στο Τσίρειο για το “διπλό” και… να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση της!

Στο Τσίρειο για το “διπλό” και… να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση της!

Η “σκόνη” που σήκωσε η ανακοίνωση της ΚΟΠ για τον ορισμό του “αιώνιου” ντέρμπι στις 26 Δεκεμβρίου μπορεί να μην έχει κάτσει ακόμη, ωστόσο για την ομάδα μας είναι προ των πυλών άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ τις τελευταίες μέρες προετοιμάζεται στην “σκιά” των εξελίξεων για τον ορισμό του Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ, για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι του Β’ γύρου του πρωταθλήματος που θα γίνει κόντρα στην ΑΕΛ.

Σίγουρα το πότε θα οριστεί το “αιώνιο” ντέρμπι είναι κάτι που απασχολεί όλους στην ομάδα μας, όμως την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να το αφήσουν στην άκρη αυτό και να συγκεντρωθούν στο πρώτο ματς σε μια δύσκολη σειρά εντός του τελευταίου μήνα του χρόνου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν θα ταξίδεψει αύριο στην Λεμεσό με στόχο να συνεχίσει αυτό που άρχισε από το Δασάκι της Άχνας, δηλαδή την αντεπίθεση που θα της επιτρέψει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει να μπει “σφήνα” στην διεκδίκηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για την ομάδα μας η διακοπή με τον Αποέλ δεν ήταν ότι καλύτερο αφού πέραν από το γεγονός ότι γεμίζει το πρόγραμμα της με άλλη μια αναμέτρηση, της στέρησε και την ευκαιρία σε περίπτωση που έπαιρνε τη νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι αυτό με την “αιώνιο” να πάει στα επόμενα ντέρμπι με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τεράστια ψυχολογία.

Όπως και να έχει οι ποδοσφαιριστές μας θα μεταβούν αύριο στην συμπρωτεύουσα με φάρο τα παιχνίδια με τον Εθνικό Άχνας (0-2), την Βασιλεία (1-1), τον Άρη Λεμεσού (3-0) και την Καραμπάχ (2-2) για να δώσουν συνέχεια κόντρα στην ΑΕΛ στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στην Λεμεσό χωρίς τους Κούσουλο, Φαμπιάνο και Έκτορ Γιούστε, ο Φουάντ Μπασίρου αναμένεται ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ και ο Γιόρντι Γκόμεθ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Μπεργκ.

Τέλος όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το βράδυ της Παρασκευής απέμειναν λιγότερα από 300 εισιτήρια για το Τσίρειο και όπως κινείται η προπώληση αναμένεται κι αυτά να γίνουν “καπνός” και η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο θα έχει στο πλευρό της 2000 φίλους της.