Home TOP NEWS Νίκη και… να στείλει ξανά το μήνυμα ότι η Πρωταθλήτρια είναι εδώ!

Νίκη και… να στείλει ξανά το μήνυμα ότι η Πρωταθλήτρια είναι εδώ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ανυπομονούν για την σημερινή (13/12 – 18:00) μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία θα γίνει στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχοντας ως “όπλο” τον κόσμο του θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ στο σημερινό ματς με τους “κιτρινοπράσινους” με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ομάδα μας θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς του πρώτου αγώνα, κάτι που θα της δώσει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά που αυτή την στιγμή που γράφουμε το κείμενο είναι στους 11βαθμούς,  επίσης με ενδεχομένη επιτυχία σήμερα θα μειωθεί κατά τρεις βαθμούς και η διαφορά από τον Απόλλωνα που έχασε χθες από τον Άρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν έχοντας δυο ματς στο χέρι αν έρθει η νίκη απόψε κόντρα στην ΑΕΚ τότε θα βάλει για τα καλά πίεση στους προπορευόμενους του φετινού μαραθωνίου και πλέον θα μιλάμε και θα γράφουμε για τα καλά για την αντεπίθεση τίτλου από τους “μάγκες” του Μπεργκ.

Στα θετικά είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις σε Κύπρο και Ευρώπη και με συμπαραστάτη τον Πράσινο ΛΑΟ θα δώσει τα πάντα για να πάρει το ζητούμενο.

Όσον αφορά του αγώνα, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στο μεσοαμυντικό κομμάτι από και να περιορίσουν τα ατού της ΑΕΚ κι από εκεί πέρα οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ να επιδιώξουν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι ως περσινοί πρωταθλητές και με πάθος, ένταση και δυναμισμό να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν καταφέρει να φύγει από το ΓΣΠ υλοποιόντας τον στόχο της, είναι βέβαιο ότι θα “εμβολιαστούν” άπαντες με περισσότερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας και παράλληλα, θα στείλουν ξανά το ηχηρό μήνυμα ότι η πρωταθλήτρια είναι εδώ.