
Με Μίντιλαντ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Europa Conference League!
Τα ζευγάρια γενικότερα έχουν ξεκάθαρα φαβορί, καθώς η Μαρσέιγ κληρώθηκε με Καραμπάγκ, η Λέστερ με την Ράντερς κι η Σέλτικ με την Μπόντο Γκλιμτ. Η Φενέρμπαχτσε, που έμεινε τερμάτισε 3η στον όμιλο με τον Ολυμπιακό, έπεσε πάνω στην Σλάβια Πράγας.
Επίσης, η Ραπίντ Βιέννης περιμένει να δει αν θα παίξει με Τότεναμ ή Φίτεσε (σ.σ δεν έχει γίνει ακόμη το ματς των Λονδρέζων με την Ρεν).
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Μαρσέιγ – Καραμπάγκ
Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας
Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ
Λέστερ – Ράντερς
Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ
Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν
Ραπίντ Βιέννης – Τότεναμ ή Φίτεσε






![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-238x178.jpg)


![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



