Home TOP NEWS Μπεργκ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε… έχουμε καλή ομάδα που μπορεί...

Μπεργκ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε… έχουμε καλή ομάδα που μπορεί για τίτλο»


Οι τοποθετήσεις του προπονητή μας στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα:

Ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ήταν ισοδύναμο και δύσκολο παιχνίδι. Ένιωσα ότι είχαμε καλή συμπεριφορά και πήγαμε καλά σε κάποιες φάσεις του αγώνα και πιστεύω ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά. Δεν έκαναν πολλά αυτοί όμως αυτό είναι το ποδοσφαιρο. Επιστρέψαμε γρήγορα στο γκολ που δεχθήκαμε δείχνοντας καλή μνοοτροπία και χαρακτήρα και προσπαθήσαμε στο τέλος για νίκη. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, πάντα πάμε για νίκη όμως και η ΑΕΚ έπαιξε καλά σε κάποιες φάσεις.  

Αν μπορούσε να ήταν πιο επιθετική νωρίτερα: Νομίζω ήμασταν επιθετικοί από νωρίς. Είχαμε καλές εναλλαγές και τοποθετήσεις σε όλες τις πλευρές. Θέλαμε λίγη περισσότερη ποιότητα στο τελευταίο τρίτο όμως επιτεθήκαμε από νωρίς και την περισσότερη ώρα. Πιέσαμε ψηλά, ακόμα κι όταν είχε τη μπάλα ο τερματοφύλακας τους κλέψαμε κάποιες φορές τη μπάλα, δεχθήκαμε και κάποιες αντεπιθέσεις όμως δεν είχαν τη μπάλα συνεχώς στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ την περισσότερη ώρα ήταν βαθιά πίσω στο δικό της γήπεδο. Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη. 

Για τη διαφορά που υπάρχει: Νιώθω ότι έχουμε καλή ομάδα που μπορεί να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο. Συγκεντρωνόμαστε στον ευατό μας. Είμαστε λίγο πιο κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς. Παίξαμε ήδη 8 παιχνίδια περισσότερα, όταν θα έρθει και το κύπελλο θα έχουν και οι άλλες ομάδες αυτή την υποχρέωση. Τώρα θα έχουν όλες οι ομάδες την ίδια ποσότητα αγώνων. Περιμένουμε τη συνέχεια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όλα παιζονται.

Το ότι έχει δύο παιχνίδια να δώσει: Είναι καλύτερο να έχεις παιχνίδια να δώσεις όταν είσαι πίσω στη βαθμολογία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε σε αυτά τα ματς. Θα παίξουμε για τους βαθμούς και αν κερδίσουμε θα είμαστε χαρούμενοι. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος, έχουμε και τα πλέι-οφ, είναι και το κύπελλο. Θα είναι ενδιαφέρον.