Home TOP NEWS Ξιούρουππας: “Πιστεύω η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρωταγωνιστεί στη συνέχεια”

Ξιούρουππας: “Πιστεύω η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρωταγωνιστεί στη συνέχεια”


Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Πανίκος Ξιούρουππας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα.

Οι δηλώσεις του:

Για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια: «Θα έπρεπε η κάθε ομάδα να διεκδικεί τα δικαιώματα της μέσω των αρμοδίων αρχών και να μη φανατίζεται ο κόσμος. Για επικοινωνιακούς λόγους φανατίζουν τον κόσμο, για να γεμίσει το γήπεδο, να δημιουργήσουν δυνατή έδρα στον αγώνα, και εγώ δε συμφωνώ καθόλου».

Για τον ορισμό του αγώνα στις 26 Δεκέμβριου: «Διαφωνώ κάθετα. Γνωρίζω καλά ότι οι παίκτες έχουν μιλήσει με αυτούς που πρέπει και έχουν ζητήσει να μην παίξουν εκείνη τη μέρα που είναι γιορτινή. όπως όλος ο κόσμος έτσι και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να περάσουν ευχάριστα με τις οικογένειες τους. Θεωρώ ότι η Ομοσπονδία μπορούσε πολύ εύκολα να ορίσει άλλη η ημερομηνία ακολουθώντας την προκήρυξη, και αυτό δεν το λέω γιατί το ζήτησε η Ομόνοια αλλά για τους ποδοσφαιριστές».

Για το πρωτάθλημα: «Από την αρχή του πρωταθλήματος καταλάβαμε ότι θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και αυτό είναι ξεκάθαρο μέχρι σήμερα με βάση τα όσα είδαμε».

Για την Ομόνοια: «Σίγουρα η Ομόνοια έχει και εναπομείναντα παιχνίδια, είμαστε στην αρχή του Β’ γύρου και είναι και τα πλέι οφ, δε λέω για πρωτάθλημα αλλά πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστεί στη συνέχεια, έχει και τον κόσμο της. Είδαμε και το πόσο επηρεάστηκαν Ομόνοια και Ανόρθωση στο να παίξουν σε διπλό ταμπλό, είχαν και δυσκολίες στην προετοιμασία. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι είναι και τα ταξίδια και όλα αυτά επηρεάζουν».

Για τον Άρη: «Η πορεία του Άρη, συγχαρητήρια στον Λιάσο Λουκά για την εξαιρετική δουλειά. Η σταθερή πορεία δείχνει ποιότητα δουλειάς και σωστό προγραμματισμό και ναι θα είναι στην εξάδα. Για να φύγει ο Άρης από την 6αδα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Ξέρει να αμυνθεί ξέρει να επιτεθεί ξέρει να σκοράρει και έχει νικήσει μεγάλες ομάδες».

Για τη διαιτησία: «Όσον αφορά στη διαιτησία. Χθες στο Ομόνοια ΑΕΚ είδαμε ένα διαιτητή που έφτασε στο τέλειο και θα πρέπει να τα λέμε κι αυτά και να μην κατηγορούμε μόνο. Παρακολουθώ τη διαιτησία και με ενδιαφέρει γιατί ξέρω ότι έχει πάρα πολλές λεπτομέρειες η διαιτησία που ούτε εγώ τις ήξερα. Νομίζω έκανε την καλύτερη διαιτησία αυτή τη σεζόν σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι».