Home TOP NEWS Στο Μακάρειο με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Στο Μακάρειο με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Η ομάδα μας θα μεταβεί το απόγευμα στο Μακάρειο Στάδιο για αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς, έχοντας φυσικά ως μοναδικό ζητούμενο μέσα από την αναμέτρηση αυτή τη νίκη που θα της επιτρέψει να επανέλθει στις επιτυχίες και θα μπορέσει να συνεχίσει την αντεπίθεση της.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ από σήμερα θα εισέλθουν σε μια πολύ δύσκολη βδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών και θέλουν να ξεκινήσουν αυτόν τον αγωνιστικό “Γολγοθά” με το δεξί.

Η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μεταβούν στο Μακάρειο υποψιασμένοι από τον πρώτο αγώνα, που η αλήθεια είναι ότι, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Δόξα και λίγο έλειψε να πατήσουν την “μπανανόφλουδα”.

Θα χρειαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ωστόσο την ίδια ώρα θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, προσοχή, συγκέντρωση, προσήλωση στο πλάνο για να μπορέσει να φτάσει στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανώτερη ως ομάδα από την Δόξα, είναι το φαβορί του αγώνα, έχει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία, ωστόσο όλα αυτά είναι μόνο στα χαρτιά, για γίνουν πράξη θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές το 100% των δυνατοτήτων τους στο χορτάρτι.