Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μικρά μικρά για τον Αλίπιο

Μικρά μικρά για τον Αλίπιο


Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία μπορεί να βρει κάποιος ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το νεαρό Αλίπιο, που θα δοκιμαστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Βραζιλιάνος είχε όλα τα εχέγγυα για σπουδαία καριέρα, χαρακτηριστικό είναι πως το 2011 η Μπενφίκα τον έκλεισε με 5ετές συμβόλαιο. Μένει να δούμε αν μπορεί να εξελιχθεί από ταλέντο σε ολοκληρωμένο παίκτη. Πιο κάτω, μικρά μικρά για τον Αλίπιο.

– Είναι ορφανός και από τους 2 γονείς. Μέχρι τα 18 του κηδεμόνας του ήταν ο Χέλμπερ Νταμιάο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της σχολής ποδοσφαίρου Dois Toques.

– Έφυγε από τη Βραζιλία στα 13 του για να πάει στη Ρίο Άβε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον παίρνει ένα χρόνο μετά. Οι Ισπανοί πλήρωσαν 1,4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

– Ο πρώτος παίκτης με τον οποίο μίλησε μετά τη μεταγραφή του ήταν ο Πέπε, ο οποίος γνώριζε για το ταλέντο του και το διαβεβαίωσε πως θα έχει τη στήριξη όλων στη Ρεάλ.

– Ίνδαλμα του είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

– Μάνατζερ του ο διάσημος Χόρχε Μέντες.

– Το συμβόλαιο του με τη Μπενφίκα τελειώνει το 2016. Δόθηκε στην Μπενφίκα σαν αντάλλαγμα στην μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, μαζί με άλλους 2 νεαρούς.