Home SPORTS NEWS Ολυμπιακός πολλών υποσχέσεων (1-0)

Ολυμπιακός πολλών υποσχέσεων (1-0)


«Όργια» από Σαβιόλα, Κάμπελ, Βάις, Τσόρι και ο Ολυμπιακός 1-0 την Άντερλεχτ με κεφαλιά του Σιόβα. Πολύ ανεβασμένοι οι ερυθρόλευκοι, σούπερ ο Φέισα στο β’.

Σε υψηλές ταχύτητες ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του, εντυπωσίασε για ένα ημίχρονο και επικράτησε 1-0 της Άντερλεχτ.

Οι τέσσερις νέοι στην επίθεση (Σαβιόλα, Κάμπελ, Βάις, Ντομίνγκες) ξεσήκωσαν τον κόσμο στο πρώτο ημίχρονο και εδειξαν ότι ο Ολυμπιακός θα έχει φέτος πολλά θεαματικά βράδια.

Ο Δημήτρης Σιόβας σκόραρε με κεφαλιά στο 14, ενώ βελτίωση υπήρξε και αμυντικά με πολύ καλούς τον Φέισα, τον Σαλίνο και όλους τους στόπερ.

Στο παρθενικό παιχνίδι του στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαφορετικός από τα προηγούμενα ματς της προετοιμασίας. Και όσο τα μεγάλα αστέρια του είχαν δυνάμεις στην επίθεση, έγιναν πολύ ωραία πράγματα στο γήπεδο.

Ο Σαβιόλα είχε εξαιρετική συναργασία με τους Βάις και Κάμπελ, άνοιγε χώρους, είχε διαρκή κίνηση και με ηγέτη τον Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ από το – νικητήριο τελικά – του Σιόβα, με την κεφαλιά-δυναμίτη στο 14 από την εκτέλεση κόρνερ του Χολέβα.

Ο Μίτσελ είπε ότι η ομάδα θέλει βελτίωση στην φυσική κατάσταση και πράγματι εάν οι παίκτες φτάσουν σε απόλυτη ετοιμότητα τότε ο Ολυμπιακός θα είναι απολαυστικός επιθετικά.

Στην αμυντική λειτουργία υπήρξε βελτίωση,παρότι και πάλι εμφανίστηκαν προβλήματα στις επιστροφές. Δεν υπήρξαν όμως τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του Λιούμπομιρ Φέισα που δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι είναι υπερπολύτιμος για το ρόστερ.

Ανεβασμένοι ήταν και οι πλαγιοι μπακ, ενώ με την απόδοσή τους Αβραάμ, Σιόβας και Μανωλάς δείχνουν ότι θα έχουν ένα προβάδισμα στη διεκδίκηση των δύο θέσεων έναντι του Μεντζανί που αυτή τη φορά μπήκε προς το τέλος.

Ήταν γενικά μια ικανοποιητική βραδιά για τον Ολυμπιακό και σίγουρα ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος διότι συγκριτικά με το θέαμα και την ταχύτητα της περσινής σεζόν ήταν η νύχτα με τη μέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46 Ρομπέρτο), Μανιάτης (82 Σάμαρης), Α. Παπαδόπουλος (46 Μανωλάς), Σιόβας (82 Μεντζανί), Σαλίνο, Φέισα, Σαβιόλα (63 Φετφατζίδης), Χολέβας, Κάμπελ (63 Μήτρογλου), Ντομίνγκεζ (70 Μασάντο), Βάις (70 Φουστέρ).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Ντε Ζέου, Μιλιβόγιεβιτς (63 Τιέλεμανς), Σουάρες (46 Γκοχί Μπι), Νάχαρ (63 Βίκο), Νούιτινκ (46 Ακεαμπόνγκ), Κοουγιάτε, Κλιέσταν (46 Πραέ), Μπεμπά (63 Χέιλεν), Ζιλέ (63 Μπόρε), Λουκάκου

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr