Home Uncategorized Αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στην Αραδίππου

Αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στην Αραδίππου


Πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονης από τη Αραδίππου το κατέστρεψε ολοσχερώς, ενώ από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε δεύτερο αυτοκίνητο και δύο μοτοποδήλατα που βρίσκονταν σταθμευμένα δίπλα από το αυτοκίνητο της γυναίκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει η γυναίκα, στην Αραδίππου, όταν γύρω στις 03:20 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε τηλεφώνημα για πυρκαγιά.

Στην σκηνή έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα και οι πυροσβέστες προσπάθησαν να κατασβήσουν τη φωτιά. Ωστόσο, παρά τις ενέργειες των πυροσβεστών, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε ελαφρές ζημιές σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το πρώτο, όπως και σε ακόμα δύο μοτοποδήλατα. Οι ζημιές στο καταστρεμμένο αυτοκίνητο ανέρχονται γύρω στις 8 χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και νωρίς το πρωί άνδρες του Σώματος, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας άρχισαν έρευνες προκειμένου να διευκρινιστεί κατά πόσον η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ή όχι αλλά και να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Από τη σκηνή αναμένεται να παραληφθούν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

ASTRA